Veiliger oversteken

Veel ongelukken in dorpen en steden gebeuren omdat zebrapaden in het donker en bij slecht weer niet altijd goed zichtbaar zijn. Met onze oplossing voor oversteekplaatsen verhogen wij de zichtbaarheid van overstekende voetgangers en fietsers voor de automobilist waardoor er minder ongelukken gebeuren.

Door gebruik te maken van led aanduiding bij zebrapaden brengen en houden wij weggebruikers op de hoogte van de omgeving in het verkeer. Zo maken wij oversteken een stuk veiliger voor alle weggebruikers. Met onze expertise en samenwerkingsverbanden verzorgen wij het gehele proces, van ontwerp tot installatie. Ook het service en beheer van uw installatie kunnen wij verzorgen.

Daarnaast bieden wij ook diverse innovatieve oplossingen op het gebied van parkeergarages, toegangsverlening en openbare verlichting.

Al meer dan 100 jaar ontwerpen, bouwen en onderhouden we de slimme boven- en ondergrondse energie- en data-infrastructuur van Nederland. Van de eerste telefonie- en telegraafleidingen rond 1900 tot de meest hoogwaardige water-, energie- en datanetwerken van vandaag.

Samen werken we aan de smartinfra van de toekomst.

Bent u ook zo enthousiast? Neem contact op met Murat Gumrukcu (tel: 06-12233119) voor een persoonlijke toelichting over onze innovaties.