Baas boven Baas, de ultieme parkeerervaring!

Wij zorgen voor een optimale parkeerervaring voor de gebruiker en dragen actief bij aan de verlaging van de CO2 uitstoot door auto's rechtstreeks te begeleiden naar uw parkeergarage/parkeerplaats.

Online kan de bezoeker een parkeerplaats reserveren en betalen. Ons systeem duidt vanaf de (snel)weg beschikbare parkeerplaatsen aan. In – en uit rijden, zonder een kaartje te scannen bij de slagboom, maakt het makkelijker en sneller. Het systeem is zelfs zo slim dat de politie een melding krijgt als een gestolen voertuig binnen rijdt.

In één oogopslag, is via opvallende rode en groene led indicatoren, zichtbaar welke parkeerplaatsen (brandstof of elektrisch) beschikbaar zijn. Baas gaat een stap verder! Met het slimme registratiesysteem kan de bezoeker zijn geparkeerde voertuig terugvinden. Door het kenteken via het online platform in te voeren geeft het systeem de exacte locatie van het voertuig weer. Hierdoor gaat parkeren sneller, milieuvriendelijker en de bezoeker ervaart een prettige beleving van het bezoek.

Kortom, met onze complete oplossing voor slimme parkeersystemen veroveren wij de markt.

  • Beschikbare parkeerplaatsen vanaf de (snel)weg zichtbaar
  • Reserveren en betalen via online platform
  • Pijlen leiden je naar een lege plaats
  • Elektrisch laden in de parkeergarage, zichtbaarheid van beschikbare plekken
  • Registratie van schade
  • Gestolen auto's worden herkend
  • Eenvoudig je auto terugvinden

Daarnaast zijn wij innoverend en actief op het gebied van voertuigdetectie, waarschuwingsinstallaties, parkeer & toegang en openbare verlichting.

Bekijk in de video onder het artikel de werking van ons slimme parkeersysteem.

Met onze expertise en samenwerkingsverbanden ontzorgen wij ieder project van begin tot eind. Inmiddels ervaren al miljoenen gebruikers wereldwijd het gemak van ons slimme parkeersysteem.

Bent u ook zo enthousiast? Neem contact op met Wouter Wikaart (tel: 06-13350107) en/of Murat Gumrukcu (tel: 06-12233119) voor een persoonlijke toelichting over onze innovaties.