TMC brengt klantenportaal

Taxameter Centrale bv is marktleider op het gebied van hoogwaardige systemen voor betaald parkeren. Daarnaast is TMC een door de Betaalvereniging Nederland gecertificeerde APSP (Acceptant Payment Service Provider) en verzorgt zij al jaren de afhandeling van elektronische betalingen in de mobiliteitssector. Om de interactie tussen TMC en haar klanten te vereenvoudigen wordt in het eerste kwartaal van 2022 hét TMC-klantenportaal gelanceerd.

In het portaal kunnen klanten van TMC op klantniveau meekijken in het servicesysteem. Dit resulteert in een hoge mate van transparantie, kwaliteit en snelheid. Het gebruik van het portaal is gratis, past volledig in het nu en is één van de klantwensen, zo blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek dat TMC in 2020 heeft uitgevoerd.

Huidige status

Momenteel bevindt TMC zich in de realisatiefase van het project. Het Minimum Viable Product is in kaart gebracht, het design is gepresenteerd en de bouw van het portaal is inmiddels gestart. Vanaf maart 2022 is het klantenportaal operationeel en zijn klanten met een account in de gelegenheid om:

  • Zaken zelf te regelen, waaronder het digitaal melden van (ver)storingen;
  • Inzicht te krijgen in de status van werkzaamheden, zodat zij altijd up to date zijn en blijven;
  • Rapportages op te vragen en in te zien, voor diepere inzichten en het waarnemen van trends;
  • Documentatie op te vragen en in te lezen (kennisdeling).

Doorlopend project

Aangezien het portaal een doorlopend project is, worden er in de aankomende jaren extra functies toegevoegd, waarbij gebruik wordt gemaakt van business intelligence (Power BI). Ook wordt aan de klanten van TMC gevraagd om mee te denken aan de uitbreiding van het klantenportaal, zodat de toekomstige plannen weer volledig in het teken staan van de wensen en behoeften van de klant.

Heeft u parkeerautomaten van TMC of is TMC uw partner in de afhandeling van banktransacties en wilt u meedenken aan de toekomst van het klantenportaal? Maak uw interesse kenbaar via marketing@taxameter.nl.