Nieuwe ANPR verkeersonderzoekscamera

Voor Bureau de Groot Volker staat de beurs in het teken van het presenteren van de nieuwe ANPR verkeersonderzoekscamera's in combinatie met inmiddels de landelijk bekende ANPR-parkeer en handhavingsonderzoeken. Deze zijn alweer 8 jaar geleden door Bureau de Groot Volker, in samenwerking met ARVOO, op de markt geïntroduceerd.

"De innovatie is een mooie combinatie: uiterst wendbare en snel te plaatsen ANPR-camera's met slangtelling mogelijkheden, voorzien van een duurzame stroomvoorziening", aldus directeur Robbert Volker.

Op een snelle wijze kan gedurende een korte periode, bijvoorbeeld gedurende een aantal ochtend- of avondspitsen, het doorgaand verkeer worden bepaald. De data wordt rechtstreeks binnengehaald en verwerkt in de backoffice waardoor min of meer realtime rapportages tegen ook nog eens een uiterst aantrekkelijke prijs zijn op te leveren. De combinatie met slangtelling maakt het verder mogelijk om gericht onderzoek te doen naar o.a. (afwijkend) landbouwverkeer die in de regel nog niet over kentekenregistratie beschikken.

Ook de stappen naar het dynamische parkeermodel zijn inmiddels gemaakt en kunnen u helpen om uw parkeerbeleid vorm te geven.