Deelnamemogelijkheden

Innovaties, producten en diensten

Als u op zoek bent naar een slimme, rendabele en gemakkelijke manier om met nieuwe klanten in contact te komen, boek dan een stand op de vakbeurs waar iedereen komt die beroepsmatig met mobiliteit bezig is.

Vakbeurs Mobiliteit is er speciaal voor de overheid (gemeente, provincie, waterschap en rijksoverheid) en voor professionals uit het bedrijfsleven. De editie van 2019 werd bezocht door ruim 2.500 bezoekers.

Bepaal of uw product of dienst interessant is voor beursbezoekers

Beursvloer Vakbeurs Mobiliteit - Expo Houten

Als exposant deelnemen aan de beurs is een zeer slimme, rendabele en gemakkelijke manier om met nieuwe klanten in contact te komen. Uitsluitend gericht op de Nederlandse markt.

De beursvloer biedt ruimte voor bedrijven en organisaties met alle denkbare producten en diensten op het gebied van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen.

Deelnametarief

De tarieven voor de editie van 2021 zijn momenteel nog niet bekend. Wilt u meer weten over de mogelijkheden vul dan het formulier in voor informatieaanvraag.

Contact

Marc de Winter

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij het kiezen van een goede standlocatie.

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

  • Hoe houden we Nederland mobiel?