Deelname & tarieven

Kom in contact met overheid en bedrijfsleven

Als u op zoek bent naar een slimme, rendabele en gemakkelijke manier om met nieuwe klanten in contact te komen, boek dan een stand op de vakbeurs waar iedereen komt die beroepsmatig met mobiliteit bezig is.

Vakbeurs Mobiliteit is er speciaal voor de overheid (gemeente, provincie, waterschap en rijksoverheid) en voor professionals uit het bedrijfsleven. De editie van 2019 werd bezocht door ruim 2.500 bezoekers, afkomstig uit alle hoeken van het land.

Producten, diensten & innovaties

Beursvloer Vakbeurs Mobiliteit - Expo Houten

Als exposant deelnemen aan de beurs is een zeer slimme, rendabele en gemakkelijke manier om met nieuwe klanten in contact te komen. Uitsluitend gericht op de Nederlandse markt.

De beursvloer biedt ruimte voor bedrijven en organisaties met alle denkbare producten en diensten op het gebied van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen.

Deelnametarief

Vanaf €1.950,- kunt u al deelnemen als exposant. Heeft u interesse in deelname? Reserveer dan hier uw stand. Wilt u liever eerst meer weten over de mogelijkheden, vul dan het formulier informatieaanvraag in of neem contact op met Marc de Winter:

Contact

Marc de Winter

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij het kiezen van een goede standlocatie.