Deelname & tarieven

NEXT STAGE the floor is yours

Normaal gesproken nemen er jaarlijks 150+ bedrijven deel aan Vakbeurs Mobiliteit. In het nieuwe NXTAGE concept is er plek voor maximaal 75 exposanten en maximaal 1.500 bezoekers (afnemers).

  • Een exclusief, compleet verzorgd evenement met efficiënte kant-en-klare standbouw
  • Alle stands hebben een eigen terras met ontmoetingsruimte
  • Door deze opzet is er een combinatie van een stand voor uw producten (uw 'etalage' van 9m2) met direct ernaast ruimte voor ontmoeting en overleg met uw bezoeker
  • Iedere bezoeker is relevant omdat de beurs qua bezoek alleen toegankelijk is voor afnemers, zo is uw deelname uiterst rendabel

Kom in contact met overheid en bedrijfsleven

Vakbeurs Mobiliteit is er speciaal voor de overheid (gemeente, provincie, waterschap en rijksoverheid) en voor professionals uit het bedrijfsleven.

Producten, diensten & innovaties

Beursvloer Vakbeurs Mobiliteit - Expo Houten

Als exposant deelnemen aan de beurs is een zeer slimme, rendabele en gemakkelijke manier om met nieuwe klanten in contact te komen. Uitsluitend gericht op de Nederlandse markt.

De beursvloer biedt ruimte voor bedrijven en organisaties met alle denkbare producten en diensten op het gebied van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen.

Deelnametarief

Voor € 2.750,- neemt u deel als exposant. Uw deelname is inclusief: standwanden, standruimte voor uw producten, vloerbedekking, eigen terras met ontmoetingsruimte, elektra (1,5 kw), verlichting (4 spots), balie, lunchpakket voor 2 personen, koffie, thee en fris, promotie via de website en nieuwsbrief.

Heeft u interesse in deelname? Reserveer dan hier uw stand. Wilt u liever eerst meer weten over de mogelijkheden, vul dan het formulier informatieaanvraag in of neem contact op met Marc de Winter:

Contact

Marc de Winter

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij het kiezen van een goede standlocatie.