POL Heteren

POL Heteren bv levert al meer dan 50 jaar 'alles voor verkeer en veiligheid'.

Het leveringsprogramma van POL is verdeeld in zes productgroepen. In ons logo is ieder assortiment herkenbaar weergegeven met een eigen pictogram. Per productgroep leveren we een zeer breed scala producten. Overheid, aannemer, bedrijf, instelling, professional of particulier? U kunt zowel online als via persoonlijke verkoop bij ons terecht voor producten uit onze assortimenten:

Verkeer & veiligheid: verkeersborden RVV en toebehoren, straatnaamborden, portaalborden, snelheidsdisplays, elektronische waarschuwingssystemen voor veilige oversteekplaatsen en overig wegmeubilair.

Werk in uitvoering: afzetmaterialen, actieraamwerken, actie- en bebakeningswagens, tijdelijke bebording en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Gebouw & terrein: bewegwijzering, informatieborden, portaalborden, parkeerpalen, banken, afvalbakken.

Hulpverlening: Eerste hulp middelen (BHV), onderzoeksmaterialen, (red)gereedschap, verpakkingsmateriaal.

Signalering en verlichting: voertuigsignalering, daksets, werklampen, handlampen, autoverlichting, bediensystemen.

Zelf borden ontwerpen: online straatnaamborden, verkeersborden en informatieborden ontwerpen en bestellen.

Naast het leveren van producten verzorgen we ook dienstverlening rondom verkeer en veiligheid. Onze servicedienst wegbeheer ontzorgt door het vakkundig en snel plaatsen van onze producten op locatie. Ook voor inventarisatie en advies kunt u bij ons terecht. Met het concept 'Inzicht' helpen wij u bij het beheersbaar maken van uw bordenbestand.

Kwaliteit van onze producten en diensten staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Wij zijn door TÜV Rheinland gecertificeerd volgens ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en VCA**.

POL is een familiebedrijf met 67 medewerkers, waar persoonlijke aandacht voorop staat. Al meer dan 50 jaar bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten. Kernwaarden daarbij zijn het leveren van goede kwaliteit producten, klantspecifieke oplossingen en een uitstekende service. Dat alles onderstrepen we met onze missie: 'Klant is Koning bij POL; als team bedienen we hem Persoonlijk, Plezierig en Professioneel met producten en diensten op het gebied van Verkeer en Veiligheid'.