BonoTraffics

BonoTraffics is een gerenommeerd middelgroot verkeerskundig adviesbureau en werkt al meer dan 15 jaar in heel Nederland aan eigentijdse, werkbare oplossingen op het gebied van ruimtelijke ordening, infrastructuur en verkeer. BonoTraffics is actief bij en voor diverse opdrachtgevende organisaties als gemeenten, provincies, rijkswaterstaat, ondernemingen en in het verkeerskundig onderwijs.

'Als middelgroot adviesbureau bieden wij u de juiste persoonlijke aandacht. Dit doen wij onder meer door uw behoefte in beeld te brengen en een geschikte adviseur in te zetten voor het antwoord op uw vraag. Deze adviseur fungeert als deur naar alle kennisgebieden binnen ons bedrijf. Behalve zijn/haar eigen kennis houdt de adviseur/gedetacheerde contact met de basis om uiteenlopende vraagstukken voor te leggen. Onze gedreven en ervaren mensen met kennis op uiteenlopende gebieden maken het verschil. Wij hebben een sterke teamgeest en gaan voor een langdurige relatie met u.'

De deskundigen hebben allen hun eigen specialistische invalshoek. Door deze kennis met elkaar te combineren komen ze steeds tot verrassend passende oplossingen. De werkvelden van BonoTraffics bestaan naast het detacheren van specialisten uit verkeerskundig beleidsadvies, parkeervraagstukken, ontwerp en onderzoek. Natuurlijk staat bij elke oplossing de verkeersveiligheid en de gebruiker centraal.