Omgevingscommunicatie tijdens La Vuelta, ook topsport!

Bij een evenement van wereldformaat is een gedegen bereikbaarheidscommunicatie cruciaal. Vooral als maar liefst 34 gemeenten belanghebbenden zijn. Maar hoe zorg je voor een positieve hinderbeleving bij weggebruikers en omwonenden? Wat zijn de do's and don'ts? En hoe ga je om met acute verstoringen als een rijkswegongeluk of zichtbaarheidsacties van politieke aard? Aan de hand van de casus La Vuelta Holanda geven Martin van Beurden en Fawad-Khan Bahadur antwoord op al deze vragen en meer.

In onze interactieve workshop bieden zij vanuit BUKO Infrasupporteen inkijk in het plan van aanpak bij La Vuelta Holanda, de learnings en het effect. Want hebben de (digitale) diensten daadwerkelijk gezorgd voor gerichte informatie en gedragsaanpassingen? Benieuwd hoe zij zijn gefinisht? Je hoort het op 5 oktober en wie weet kom je ook hun virtuele collega Mell tegen.

Met de afdeling BUKO Bereikbaar combineert BUKO Infrasupport haar jarenlange expertise van tijdelijke verkeerssituaties met de digitale wereld. Dat doen ze o.a. met de inzet van social media, 'slimme' apparaten en gedragswetenschappen.

  • Martin van Beurden
    Martin van Beurden

    BUKO

  • Fawad-Khan Bahadur
    Fawad-Khan Bahadur

    BUKO

Locatie: Julianazaal 5
Datum: 05/10/2022
Begin: 10:00
Einde: 10:30