DTV Consultants

DTV Consultants is een onafhankelijk verkeerskundig adviesbureau. Wij bouwen aan een wereld waarin veilige en duurzame mobiliteit vanzelfsprekend is. Daarin zijn we toonaangevend.

Dit pakken we aan met een team van experts. Met liefde voor innovatie en gedegen kennis. Daarbij putten we uit jarenlange ervaring en onderzoekvaardigheid. Ons uitgebreide netwerk van personen en organisaties biedt toegang tot nationale en internationale platformen.

Wij helpen slimme technologie inzetten als kansrijke oplossingsrichting voor veel verkeerskundige uitdagingen. Aan deze ontwikkeling dragen we bij door zelf innovatieve tools en technieken te ontwerpen. De menselijke factor vinden we net zo belangrijk. Daarom investeren we in diepgaande kennis van gedrag in relatie tot verkeer en mobiliteit. En we helpen vakgenoten groeien: met cursussen, trainingen en opleidingen verrijken we de kennis en vaardigheden van professionals.

Ons team is groot genoeg om álle verkeerskundige vragen te beantwoorden. En klein genoeg om u persoonlijke aandacht te geven. U kunt rekenen op praktische oplossingen en advies op maat.