Vioss

Het steeds drukker wordende verkeer in Nederland vereist continue aanpassingen, verbeteringen en reparaties op of in de nabijheid van het hoofdwegennet. Het verkeer moet bij al deze wegwerkzaamheden toch in goede banen worden geleid, zowel voor de veiligheid van de weggebruiker als voor de veiligheid van de wegwerker. De diverse tijdelijke systemen van VIOSS bieden daarvoor de oplossing.

VIOSS is een jong bedrijf wat zich bezighoudt met het verhuren, plaatsen, onderhouden en verwijderen van tijdelijke systemen voor verkeer en mobiliteit.

Ook voor engineering en advies kunt u bij VIOSS terecht. Of het nu gaat om een lichtberekening voor de tijdelijke rijbaanverlichting of om een compleet plan voor een tijdelijke verkeersregelinstallatie, met alle daarbij behorende berekeningen en tekeningen.

Ondanks dat VIOSS een jong bedrijf is beschikken we over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van al deze tijdelijke systemen en installaties. VIOSS loopt ook voorop als het gaat om innovaties op het gebied van tijdelijke systemen.

Uiteraard beschikt VIOSS over de benodigde veiligheids- en kwaliteitscertificaten om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Verder kunt u bij ons ook nog terecht voor de verhuur van: VDC modules tbv hulpdiensten, KAR Modules, VECOM modules, BermDRIP's, slagbomen, hoogteportalen eventueel i.c.m. hoogte detectie.

Contact

r van de Klundert
E. R.vandeklundert@montad.nl
T. 0135728060