PTV Group

Hoe dirigeer je de beweging van duizenden? Kan verkeer met een druk op de knop stromen? En hoeveel CO2 zou er op een goede balans moeten staan?

De PTV GROUP levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing. Of het nu gaat om planning op gebied van transport routes of buitendienst medewerkers, particulier of openbaar vervoer - we plannen en optimaliseren alles wat mensen en goederen over de gehele wereld beweegt.

Het aanbod van producten en diensten bestaan uit Concepts & Solutions, Software & Services, Components en Data & Content. In meer dan 100 landen vertrouwen klanten op onze oplossingen. Onze software stellen organisaties in zowel de publieke als private sector in staat om hun dagelijkse werkzaamheden op een zeer efficiënte manier uit te voeren. Dit kan zijn met onze marktleidende producten PTV Map&Guide en TLNplanner transport routeplanning en Vision Traffic Suite voor verkeer & transport planning en verkeerssimulaties.

Wetenschappelijke expertise is een van onze sterke punten. Wij hebben momenteel meer dan 600 medewerkers wereldwijd die werken aan krachtige en innovatieve oplossingen. Ons hoofdkantoor, dat gevestigd is in de technologie regio van Karlsruhe - Duitsland, is het centrum van ontwikkeling en innovatie sinds de oprichting van ons bedrijf in 1979.